Monday, December 31, 2012

2012

ASSALAMULAIKUM..

hari ni hari terakhir bagi tahun dah untuk 2012..macam2 benda yang dah berlaku, dan semestinya akan sentiasa menjadi kenangan terindah..

antara perkara penting yang berlaku dalam hidup saya, berpindah ke SMKIP. mula-mula tu, takut la jugak kan. berdebar-debar jugak la kot. tapi dah masuk, ok je. best jugak.

tahun ni jugak, dapat ramai sangat kawan-kawan baru yang sekepala dan yang tak sekepala. harus la dapat kawan baru kan, kalau tak, takkan nak dok sorang-sorang aje dalam kelas. boring kot..

tahun ni la first time masuk perkhhamahan unit beruniform.. tahun sebelum ni, jangan harap la.

tahun ni, giat betol berlatih kawad. walaupun kucar-kacir.. haha.

dah untuk tahun ni. tahun depan, acane??

tahun depan :

-kurangkan aktiviti online kat twitter, facebook dan blogwalking
-study sungguh-sungguh untuk SPM
-siapkan semua kerja sekolah yang cikgu bagi
-kurangkan SMS!!
-cover study untuk bab 4


SELAMAT TINGGAL 2012, SELAMAT DATANG 2013

♥...MENARIK...♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...