Saturday, September 29, 2012

...COMPETITION...

assalamualaikum...


puh! puh! puh! berhabuk sudah belog saya ni...bukan tanak update, tapi kekeringan idea. entry kali ni pun, rasanya agak pendek. sekadar nak 'tepek' satu gambar kat blog. biar tak kosong.

nah!!! ni die gambar tuh.


~CERITA DI SEBALIK GAMBAR~

gambar ni diambil lepas kami dah menang ENGLISH DRAMA COMPETITION. so far, alhamdulillah. ni rezeki dari ALLAH setelah usaha kami lebih dari sebulan. dengan komitmen semua student 4hayyan, akhirnya kami berjaya!! we won!!!


congrates to adham yang dapat anugerah best actor and to polly yang dapat anugerah best director. erm, setakat ni je kot entry kali ni. kan dah cakap pendek kan tadi?? err...ok tata..


p/s : credit to ariey yang masukkan gambar ni dalam fb...coinclusionnya, gambar ni sengaja di'culik dari fb..errrrrrrrrrrrrrrrr..

No comments:

♥...MENARIK...♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...