Saturday, September 29, 2012

...COMPETITION...

assalamualaikum...


puh! puh! puh! berhabuk sudah belog saya ni...bukan tanak update, tapi kekeringan idea. entry kali ni pun, rasanya agak pendek. sekadar nak 'tepek' satu gambar kat blog. biar tak kosong.

nah!!! ni die gambar tuh.


~CERITA DI SEBALIK GAMBAR~

gambar ni diambil lepas kami dah menang ENGLISH DRAMA COMPETITION. so far, alhamdulillah. ni rezeki dari ALLAH setelah usaha kami lebih dari sebulan. dengan komitmen semua student 4hayyan, akhirnya kami berjaya!! we won!!!


congrates to adham yang dapat anugerah best actor and to polly yang dapat anugerah best director. erm, setakat ni je kot entry kali ni. kan dah cakap pendek kan tadi?? err...ok tata..


p/s : credit to ariey yang masukkan gambar ni dalam fb...coinclusionnya, gambar ni sengaja di'culik dari fb..errrrrrrrrrrrrrrrr..

Tuesday, September 4, 2012

SENYUM...

assalamualaikum...


senyum..ketika hatimu menangis hiba
senyum..ketika hatimu dilukai sahabat baikmu sendiri
senyum...walaupun senyuman itu adalah sebuah kepalsuan
senyum...untuk menutup luka di hatimu
senyum...untuk membahagiakan orang sekelilingmu
senyum...untuk menyatakan bahawa engkau dalam keadaan baik
senyum...biarpun air mata bergenang di mata
senyum...walau engkau disisihkan sahabat baikmu sendiri
senyum...walaupun engkau keseorangan
senyum...walaupun ketika engkau terpaksa 'merasai' kehilangan orang disayangi
senyum..walau hati sakit
SENYUM...WALAU APA PUN YANG TERJADI

Monday, September 3, 2012

UNTUK AWAK...

assalamualaikum...


awak, awak tahu kan saya sayang awak sangat-sangat?
awak, kalau saya ade buat salah depan awak, jangan takut untuk tegur saya. apa guna kawan kalau takut nak betulkan kesilapan kawan sendiri?
mungkin kadang-kadang terluka, tapi jangan risau, saya ni terasa hati kejap je.
awak, kalau saya tak adil, cakap direct je kat saya. saya usaha untuk adil.
awak, saya tahu saya tak cukup baik untuk awak, saya mintak maaf.
awak, mungkin kadang-kadang perangai saya buat awak menyampah, tapi tulah perangai saya. maaf sebab saya tak mampu nak sorok perangai saya yang tak berapa baik.
awak, saya tahu saya selalu buat awak sakit hati, tapi, awak boleh kan maafkan saya?

awak, saya mintak maaf tak mampu jadi kawan awak yang baik.saya sayang awak walau apa pun terjadi. saya tak harap awak untuk sayang saya sebagaimana saya sayang awak. cukuplah awak letakkan saya di hati saya. jangan pernah lupakan saya, kalau takdir menentukan kita akan berpisah.

♥...MENARIK...♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...