Tuesday, March 13, 2012

SEINDAH NAMAMU

assalamualaikum...


seindah namamu. ya, seindah namamu(ape saya membebel ni?). apa2 pun nama kalian, pasti merupakan antara nama yang terindah dipilih ibubapa kalian. right?? mesti la kan? takkan la mak bapak korang nak letak nama udoh2 kan? contohnya nama jahat ke, kurang ajar ke. eh, tak kan la.


tahu tak nama korang tu antara doa parents untuk korang?? setiap kali die panggil korang, or sape2 la kan, setiap kali jugak die akan doakan korang. huh!! indahnye hidup kalau asyik didoakan.


my name, nadhirah. maksudnye berseri-seri. so, setiap orang yang panggil saya nadhirah, setiap kali tu jugak mereka mendoakan saya agar berseri-seri. insyaALLAH, ya ALLAH, jadikan agama dan akhlakku seindah namaku. serikan agamaku, serikan akhlakku.


so, to sape2 yang rasa nama korang tak best, padahal mempunyai maksud yang sangat cantik, bersyukur la. jangan la pikir "eh, apasal la mak bapak aku letak nama gini kat aku?? macam kampung sangat. letak la nama macam omputeh ke."..


No comments:

♥...MENARIK...♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...