Friday, March 2, 2012

MINGGU EXAM


assalamualaikum...


minggu ni(khamis) dan minggu depan merupakan minggu exam bagi saya dan rakan2 di smip. kalau kat puteri, exam dah habis dah!!!! jeles ok ngan korang. dah la result add math dorang dah dapat. saya ni tak exam lagi..yang paling jeles, ade yang dapat A+ UTK ADD MATH!!! eh, punye la bijak!!!kalian, doakan saya juga dapat A+ utk add math!!! amin. dapat A- pun tak pe. asalkan dapat pegang title A!!


ini kisah masa hari khamis, kitorang exam BM.


masa tu, baru je start exam. lebih kurang 15 minit macam tu kan. so, kebanyakan pelajar baru je dok khusyuk wat karangan bahagian A. masa khusyuk tu, tetibe

-

-

-

-

-

-

-


dum dum dum! bunyi ape tu?? bunyi lagu weyh!!! tapi tade la bunyi dum dum gitu kan. fuh!!! mencabar kesabaran saya je. otak blank kejap. kelas bising kejap. tangan kejang kejap. idea ilang kejap. huh!!! semuanya kejap la!


then, masa dah nak biasakan diri dengan kebisingan lagu tu, ya ALLAH, makin kuat die pasang lagu. huh!!! benda yang kejap tu terjadi la pulak. tapi sabar je. teruskan teruskan teruskan.


pastu, masa dah nak habis exam, tangan saya terketar-ketar. mana tak nya, soalan tak jawab semua lagi. but alhamdulillah, sempat habiskan semua soalan tapi cincai macam tu je la.

-tamat-

2 comments:

Ammar Wajidah said...

Ganbatte na... Sayang Dhirah

nadhirah nashit said...

ape kak ammar?? xphm la..
syg akk jugak

♥...MENARIK...♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...