Saturday, March 10, 2012

DIA...OKI SETIANA DEWI

assalamualaikum wbt...


tadi saya pergi pustaka awam. bukan pergi saja2 je. tapi sebab nak gi tengok oki. atau lebih dikenali dengan nama anna althafunnisa. ala, pelakon yang dalam KCB tu. he3. pemergian ni untuk menebus kekecewaan sebab tak leh gi forum semalam kt kelantan trade center(KTC). huh!!! bersungguh ok ajak ummi pergi sekali..hahaha.


macam2 lah die cakap. tapi kejap je. sebab kemudian ade soalan yang menyusul dari penonton. saya nak tanya jugak pada mulanya. tapi agak malu2 kambing. ngeh3. tapi alhamdulillah. ALLAH dengar suara hati saya. kebetulan pulak mc tanya soalan yang sama dengan ape yang saya nak tanye. wah!!! HEBAT KAN ALLAH?? DIA mengilhamkan soalan yang sama..so, berpuas hati dengan jawapan die.


erm, jom la layan dulu gambar ni ye. enjoy the picture!!

ni tandatangan Oki setiana dewi(OSD) kat buku yang saya beli dengan harga rm 25...berjudul sejuta pelangi. kata OSD, sejuta bermaksud orang yang hadir dalam hidupnya. pelangi pula membawa maksud warna warni yang hadir melalui orang sekelilingnya.


ni lah buku sejuta pelangi. suke cover buku ni yang agak ceria.

ni lah die OSD. kesian die, banyak sangat buku yang nak kena tandatangan. he3, tapi tetap tersenyum. comel je.

abaikan gambar akak yang diciptakan dengan begitu indah oleh PENCIPTA kita. lihat ciptaan ALLAH yang juga sama indah dengan akak tu. pakcik tu pun salah satu ciptaan ALLAH yang indah. SUBHANALLAH

orang berpusu-pusu nak suruh kak OSD tandatangan buku masing-masing.


setakat ini sahaja coretan saya untuk kali ni. moga mereka, sang pelangi terus menceriakan hidup kita. AMIN... ^_^

No comments:

♥...MENARIK...♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...