Wednesday, June 8, 2011

CINTA ALLAH VS CINTA INSAN

dengan nama ALLAH

assalamualaikum..


erk..cinat ALLAH dan cinta insan..mana lebih hebat? mana lebih agung? mana lebih suci? erm... jom baca..


CINTA INSAN
erm... kalau korang ada kekasih kan. korang nak tak orang lain simpan perasaan kat kekasih korang tu? nak tak? comfem tak nak? kalau seorang isteri sekalipun, tak sanggup nak berkongsi kasih dengan orang lain kan? so, that's mean, cinta insan ni terhad lah...


CINTA ALLAH
cinta ALLAH ni bez tau. bukan ke lagi ramai orang yang cintakan ALLAH, lagi kita suka? tak kan tak suka kot? hah!!! tu bezanya antara cinta ALLAH dengan cinta insan. lagi banyak kita share, bertambah happy kita jadinya. tak pernah pun nak jeles. malah, kasih sayang ALLAH ni tidak terbatas pun. sape2 pun boleh nimati kasih sayang ALLAH. asalkan kita juga mencintai ALLAH...


kesimpulannya di sini. cinta ALLAH tu lebih nikmat than other cinta. tak mo caye? herm..terpulanglah kat korang..


No comments:

♥...MENARIK...♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...