Thursday, March 10, 2011

PERJUANGAN

dengan nama ALLAH...

assalamualaikum wbt...


alhamdulillah...pkbs 1 dah pun saya tempuhi. moga2 saya dapat result yang agak baik. otak pun agak penat kebelakangan ni bila terpikir pasal exam.


exam kali ni, ade la yang susah tu, especially kh la. memang tak boleh nak jawab la. tapi alhamdulillah walaupun susah, tapi saya usaha jugak tak nak tiru. hi3...


walaupun exam ni dah habis, tapi still ade pmr yang menanti pada 4.10.11 ni. so, usaha saya tak boleh berhenti di situ saja. perjuangan masih panjang. masih banyak liku2 kehidupan.


peperangan di medan pmr akan saya dan rakan2 tempuhi dengan jayannya. kata cikgu, KALAU SUKSES PMR, RISIKONYA MRSM, SBP OR SEKOLAH YANG LEBIH BAIK. tapi kalau peperangan, NYAWA DIPERTARUHKAN.


herm... akan saya semat kata2 cikgu dalam kotak fikiran. saya harap semua rakan2 akan terus usaha dan usaha dan usaha sampai la berjaya. insyaALLAH

No comments:

♥...MENARIK...♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...