Tuesday, October 5, 2010

WHEN ANAK DARA MASUK DAPUR


dengan nama ALLAH...


assalamualaikum wbt. hari ni kami semua, anak2 dara 2amanah telah memasak nasi mentega bersama ayam kari. hu3...sebenarnya ase cam nak gelak jer bila fikir pasal tadi.



memang tersangat kalut lar kat dalam bilik masakan tadi. (sebenarnye x sure same ade dipanggil bilik ataupun bengkel). almaklumlah, kitorang ni sumenye tak pandai masak sebenarnye. so, memang lah kena belajar...hu3...



aku rasa lar, kari yang aku buat tu, tak berapa bez lar. eh, bukan tak berapa, tapi memang tak bez. tapi umi ngan kawan2 aku yang laen cakap dah ok...???aku pulak yang heran...aduihh!!!!tapi abaikan lat benda tu. biase lar kalau tak bez. budak baru belajar kan....


hurm...hari ni budak tingkatan 3 exam sudah pun berada di medan peperangan pmr.( tukar topik sikit yer ^_^ ). moga mereka sume berjaya. abang aku pun ade gak yang exam pmr. kadang2 tu, aku pulak yang ase berdebar-debar...he3...mga abang aku berjaya. amenn!!!!doakan yer???he3



eh, korang minat tak dengan maher zain??? adoi!!!aku minat lar sangat dengan penyanyi ni. lagu2 die yang bez ialah insyaALLAH, barakallahu lakuma, for the rest
of my life, allahi allah kia karo. memang bez woh...dulu aku tak kenla pun sape maher zain ni. tapi disebabkan kawan aku yang suke sangat nanyi lagu die ni dalam kelas aku, jadi aku pun kenal lah. then, entah macam mana aku boleh terminat kat die ni...he3



hmm....setakat ni sahaje post aku untuk kali ni. salam alaik sume..

No comments:

♥...MENARIK...♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...