Saturday, October 9, 2010

LAME DAH TAK UPDATE!!!

dengan nama ALLAH...


assalamualaikum wbt.....rasenye dah lame ye saya tak update blog???
memang pun....
nak buat macam mana, memang tak de masa lar...
bz jer memanjang....
akhir2 tahun macam nih...
tau2 jer lar...
keje kursus melambak
rase malas sangat...
tapi malas2 pun kena buat jugak ^_^
kn3???


keje kursus sejarah dah hampir siap...
ckit je yang belum siap...
anyway!!!
nak cakap thanks kat kak long yang tolong ajar camane nak buat rumusan...
thanks a lot sis!!!
tapi sorry ok x masukkan nama kak long kat penghargaan...
coz penghargaan dah lame siap...
he3...


keje kursus geo???
hmm...tak siap lagi lar...
kurang paham ckit...
nak tunggu kawan ajar jer...
he3....



keje kursus sivik????
ouchh!!!!malas sangat nak buat....
tapi kena buat...
hmm....



ok lah...
setakat ni saje post untuk kali nih...
salam alaik

No comments:

♥...MENARIK...♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...