Friday, October 15, 2010

APA YANG PENTING???KERJASAMA

dengan nama ALLAH...


assalamualaikum wbt...huh!!! hari yang sungguh meletihkan tapi sangat menyeronokkan.... ha3 ... happy sangat nih...macam2 yang berlaku... papepun, kem tadi sangat bez!!!



mula2, masa pagi,,,ade sesi pendaftaran...bese2 jer...then, ade ucapan sikit2 daripada kak hidayah, pensyarah ape ntah...pengetua...n yang paling bez skali ialah ucapan daripada bekas pelajar smk puteri...



memang lucu lar abang tu....die ade cakap...belajar kat stu lar, sini lar..macam2...api syok abis...sakit perut dengar abang tu berucap. asyik gelak aje...abis tu, kitorang pun sarapan pagi.makan2 lar...he3...


abis makan...kitorang dibagikan kepada beberapa kumpulan...aku duduk dalam group 6...mula2 tu, group aku tak de orang pun, 4 orang jer...yang len tu pi masuk group laen..adoii!!!! ape da...!!! then, bila tak cukup, mesti ade group yang terlebih orang plak..pastu, budak group laen tu kena lar masuk group aku. yang bez nyer...yang masuk group aku tu semuanya yang bising2. so, memang gempak r...



lepas siap bagi2 ahli kumpulan, ade pulak sesi perkenalan antara ahli group n kak2 fasi. abang pun ada sorang. macam2 gelahgat budak2 group aku. sakit perut wohh!!!! dorang ni lucu banyak r...loya buruk...


lepas tu, start lar game yang paling bez... sorang akak akan baca ciri2 orang yang perlu diambil tandatangan dan namanya...so, pakat dok salin lar...ciri2 yang paling aku tak leh lupa ialah mencarai seornag fasilitator yang pakai jam warna kunig...puas dicari akak tu, rupanye, cehh!!!die sorok jam die...geram betul lar...yang paling kecian kat akak tu ialah bila semua dok serang akak tu sebab nak tandatangan die...dah jadi macam arts pulak akak tu....



after that, kitorang diminta memberi ulasan tentang program tu. sape yang sukarela kuar kat depan. then, aku pun kuar r...mula2 tu takut gak...tapi kuar jugak. dalam otak dah set"aku nak hamper" ha3...sebab tu r kuar gak walaupun tak berani sangat...cakap sikit jer...bukan nye banyak pun..


after that, saat yang paling dituggu-tunggu. saat kumpulan mana yang bakal diumumkan sebagai pemenang....jeng jeng jeng.....alhamdulillah...group aku yakni group 6 telah menang..hooreyy!!!!bez wohh!!!hi3....ni lah balasan ALLAH setelah kitorang bertkus lumus bekerjasama melakukan aktiviti secara bekerjasama...APA YANG PENTING???KERJASAMA


SEMUA PESERTA BERGAMBAR...

AKAK2 N ABANG FASI YANG SPORTING!!!

NI MASA SEMUA PAKAT DOK SERANG AKAK YANG PAKAI
JAM WARNA KUNIG...CIAN AKAK TU

SESI PERKENALAN....

APE YANG DORANG TENGAH BORAK PUN AKU TAK TAHU...!!!

NI KAK HIDAYAH TENGAH BAGI UCAPAN...

No comments:

♥...MENARIK...♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...