Friday, September 10, 2010

SYAWAL PERTAMA

dengan nama ALLAH...
assalamualaikum...fuhh!!!ape yang ana rasa saat ini???so so so tired...setelah seharian beraya. memang letih woh!!!tak terkira rasa letihnye.


ni pun baru jer dapat balik rumah 'n' luangkan sedikit masa untuk blog nih. hari ni pun ade satu lagi jemputan ke open house. open house malam ni pulak. adoii!!!!letih sangat. malam ni nak pergi rumah tok sedara ana pulak.


hah!!! walaupun tersangat letih, tapi raya ni bez. masa ni lah dapat bertemu dengan my big family. dengan tok sedara, pak sepupu, anak sepupu, and sume lah yang berada jauh di perantauan.


sempena hari raya ni, ana nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN...

No comments:

♥...MENARIK...♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...