Thursday, September 16, 2010

MFB DIHATIKU


dengan nama ALLAH...


assalamualaikum wbt. perhatian!!!!sekolah dah nak start. so, sume akan kembali bz. termasuklah aku. that's mean, on9 pun jarang2 dah. adoii!!!! sedihnyer....


kawan2 mfb yang aku kasihi yakni kak long, atiq, kak punur, kak ammar dan laen2 tu pun akan bz. yang paling bz mestilah atiq yang dah nak start kuliah, dan kak punur yang dah nak dekat exam SPM. moga kak punur success dalam SPM. amenn!!!


bila dah nak start sekolah, aku pun jadi sedih semacam. dah tak boleh nak sembang2 dengan kak long, dengan abang mfb aku, budak atiq tu. adoi!!!!! hidup ku akan berubah.,.,.,no atiq, no kak long. hu3.


nanti bila lar boleh sembang lagi ngan diorang tu. hah!!!so sad. to my dear kak punur, gud luck in da SPM. kak long, i luv u....he3. atiq, aham3...ha3


2 comments:

farahiyah said...

wah3.. bnyk name kk long.. femes lor..

x pe dirah.. nnti cuti 2 bulan.. kite leh kecek lagi.. hua3.. kecek kat ym.

kekg on9 mmanjang la.. heheh

syg dirah.. uhibbuki fillah..

nadhirah nashit said...

ye lar kak long...
x sab0 woh nk ckp ngn kak long
syok abis!!!!
tp kn, mzti kta ade kls tmbhn...
adoi!!!!x suke
syg kak long jugak...
he3

♥...MENARIK...♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...