Wednesday, August 25, 2010

ASSALAMUALAIKUM

assalamualaikum semua...apa kahabar kalian?? sihat?? happy?? sedih?? atau...arghh!!!ape-ape je lar...ni pose tak?? hah!!! jangan nak ponteng pose ok...tak baek....hm...rasanya dah lama kot aku tak buat entry baru kan???hah!!! tu tandanya aku tengah tak de idea...tak tau r nak taip pasal apa...otak tengah blur nih...


hmm...sedar tak sedar hari ni dah masuk 15 ramadhan...begitu pantas ramadhan berlalu...rasanya baru semalam start pose...ahh!!! tak lama lagi ramadhan akan pergi meninggalkan kita...


sayu hati ini rasanya...namun, ku tabahkan jua...ramadhan pasti tiba lagi...tapi persoalannya, adakah umurku cukup panjang untuk menempuh ramadhan pada tahun hadapan???hm....mungkin ya, mungkin jugak tidak. kita tidak tahu ketentuan ALLAH. semua tu rahsiaNYA. tiada siapa yang mengetahuinya...


adooiii!!!!hari ni merupakan hari yang......aku tak tahu sebenarnya. sama ada aku happy, sedih aatau...tapi, aku boring sangat...arghh!!!masa BM tadi cikgu mahani tak mengajar pun. so, kami bukak lar kelab bual...but, bukan bual kosong. kawan aku, athirah bercerita pasal anak RASULULLAH SAW, iaitu fatimah...tapi, tengok buku lar...hihihi


hmm....ok lar. aku pun tak tahu lar nak taip pasal apa...coz otak tengah jem...tak de idea langsung nih...huhuhu..assalamualaikum

No comments:

♥...MENARIK...♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...