Tuesday, August 3, 2010

ARGH!!! BERDEBAR BETUL


besok budak2 2manah akan menyaksikan satu pertandingan debat....
pertandingan nie biasa2 saje....
debat antara budak2 kelas kitorang jer...
pasal perubatan tradisional lebih baik daripada perubatan moden...
walaupun nie pertandingan biasa2 jer..
hatiku tetap berdebar....
agaknya, kalau jantung ni boleh keluar...
memang dah lari dah....


banyak yang perlu difikirkan.....
pasal isi2 tentang perubatan tradisional...
pasal cara2 nak kawal rasa berdebar yang keterlaluan nih...
dan pasal masalah peribadi yang tak pernah dan tak akan selesai...
arghh!!!!


arg!!!ayat untuk debat esok belum buat lagi nih...
nak buat ayat yang sedap2 'n' power2
tapi....tak pandai lar....
cikgu cakap mintak tolong ngan abang atau kakak untuk buat ayat yang power...
tapi....aku takde kakak....
abang??? argh!!! abang aku tak de masa nak tolong aku...
diorang busy dengan hal masing2
so, nak mintak tolong sape nih???


arghh!!!esok akan tetap datang....
nak ataupun tak nak...
esok tetap akan tiba dalam hidup kita...
kecualilah kita sudah dijemput maut...
ya!!!aku perlu menempuh hari esok...
walaupun esok mungkin akan jadi hari yang memalukan, menakutkan...


guys!!!
be sporting ok esok...
jadilah seorang yang berani dan penuh dengan confident....
at least, untuk esok jer....
dan kepada budak2 yang juz perlu tengok kitorang beraksi...
jangan ketawakan kami ok...
hah....esok akan tetap tiba...

GO 2AMANAH GO...
WE'RE DA BEZ...
YEAH!!!

No comments:

♥...MENARIK...♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...