Tuesday, July 27, 2010

HARI INI ADALAH KENYATAAN


sekarang nie jam menunjukkan pukul6;53 pm.... mataku asyik mengerling ke arah jam....menunggu tiba jam 7;32 pm...tak sabar rasanya...maklumlah hari ni aku puasa....perut sejak tadi lagi berbunyi minta diisi....sambil2 menunggu waktu azan maghrib, aku singgah dulu sebentar di komputer untuk membuat kerja 'ni' yang memang tidak dapat dielakkan lagi....


aku juga ada lah membuat kerja khusus kemahiran hidup yang perlu dihantar kepada cikgu azma esok..... memang susah...namun, itulah yang perlu aku tempuhi sebagai seorang pelajar sekolah menengah. dah lar esok cikgu dah mintak kerja tu, aku pulak belum siap lagi kerja tu, argh!!!!! bosannya...


hari ni, kawan baik aku, trah ingin menarik perhatian aku dan miah... namun, kami just buat tak peduli... malas nak layan. memang begitu kehidupan kami sebagai sahabat sehari-hari...ha3...
dah aku ngan miah buat tak layan, dia dengan rela hatinya meminta maaf...hahaha...kami menang.....


argh!!! sekarang ni baru pukul 7. lambatnya masa berlalu.....tadi kat sekolah, ada lar seorang pak cik ni jual kelapa jelly kat depan sekolah....wah.....bez tau tak???? memang terliur sangat nak beli...lagipun dah lama tak makan kelapa jelly... that's my favourite food babe!!! tapi, nasib baik iman aku masih kuat masa tu, kalau tak, abis lar puasa aku.... huhu


minggu depan, abang aku akan menghadapi peperiksaan percubaan pmr... namun, dia masih leka dengan komputer...tolong doakan kejayaan dia ok... tahun nie, aku rasa happy semacam jer sebab semua adik-beradik aku akan ada exam yang penting...abang sulung(spm), abang yang no. 2(pmr) 'n' my lil' sis pulak akan menghadapi upsr...aku jer yang free tahun nie. tapi tu bukan tiket untuk enjoy... sebab, tahun depan aku akan keseorangan menhadapi pmr.....


erm....ok lah, setakat ini sahjaja entry aku untuk kali nie... lagipun, aku nak bersedia untuk berbuka puasa nie. tomyam dan juga air'nyo' sedang menantikan kehadiran aku... yummy!!!
ha3. bye3

No comments:

♥...MENARIK...♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...