Friday, July 30, 2010

MY STORY!!

argh!!!borig nyer...tak tau nak wat pe ni.....maklumat pasal perubatan tradisional pun belum cukup lagi nie....mna nk cari nie....tapi aku still kena usaha cari maklumat tu...memang tak sabar sangat ni nak debat ngn budak2 laki....kepada budak2 laki....bersedialah kalian.... kaum hawa akan mengejutkan anda dari lena yang panjang....jangan leka ok....


hahaha.....post aku kali nie setakat ni sahaja,malas sangat nak taip nie..

erm... ni web untuk aku n kawan2 pompuan yang tercari-cari maklumat pasal perubatan tradisional::
http://www.silatwarisan.com/khazanahduniaperubatan.htm
http://ms.wikipedia.org/wiki/Perubatan_tradisional_Cina


No comments:

♥...MENARIK...♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...